С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Изпрати на приятелзатвори

„Провиралото” над село Лиляч лекува безплодие

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай

„Провиралото” над село Лиляч лекува безплодие (1 от 14)

Да се родиш наново можеш провирайки се под тесен процеп под огромна скала във формата на женски задни части в село край Кюстендил, мегалитният комплекс край село Лиляч е древен тракийски енергиен център.

„Провиралото” над село Лиляч, община Невестино в Кюстендилска област е познато от много отдавна, според писмени сведения тук император Юстиниан Първи /527-565 г./ водил жена си Теодора, където заченала. Резиденцията на императора била в съседното село Таваличево. През последните години връща позабравената си слава на място, лекуващо безплодието както при жените, така и при мъже. През тесния процеп можеш да се провреш и за здраве, стига да не страдаш от клаустрофобия.

Мегалитният комплекс се намира на един разлят връх на около километър от края на село Лиляч, до който води разкалян през този сезон път. От водоема до върха се отива и пеша за около 15-на минути.

Върху скалите е кацнала черква, подобна на бял кораб, това е храмът „Св. Георги Победоносец”, който е на 130 години. В клиноподобен процеп в скалата е разположен параклис със същото име, но много по-стар от черквата.

Самата провиралка се намира точно в средата на своеобразен скален тунел във формата на полудъга. Самият тунел е нещо като ускорител на енергиите, които създават едно усещане за пълно пречистване.

В началото на тунела има указателни стрелки, поставени от служителката в кметството на селото Райна Петрова. Провиралото се намира под тежаща над 5 тона скала във формата на седалищни части, заоблените форми приличат на женско дупе. Процепът, през който искат да минат желаещите да се сдобият с рожба във века на ин витрото, е висок повече от 30 сантиметра и широк с десет повече. Лазиш опрял гърди в скалата, а гърбът ти стърже долната част на женската утроба, през която излизаш отпред. Наблюдавано отвън, провирането си е чисто трудно раждане. Слава Богу, не е седалищно, въпреки, че някои предпочитат да минат по този начин. С краката назад. Излезеш ли отпред, почваш да лазиш на 4 крака, защото перваза след дупката е тесен, а отгоре таванът на скалата ти пречи да се изправиш. До женския задник има и втори, но под него не може да се провре никой. Той илюстрира безплодието.

Толкова за провирането, за което си има точна дата, за да се отървеш от безплодието. Жената трябва да бъде придружавана от побратим-неоженено момче, което първо минава под задника. За да има гарантиран ефект, това трябва да се прави в дните от 1 до 5 май. След това се остава дар от дреха.

Отгоре на скалите има отпечатък от подобно на вкаменена стъпка, колкото човешки ръст. Според езотериците вдлъбнатината служи като саркофаг за прераждане. От ляво на него има кръгли отвори, подобни на тези за тракийските, по които жреците гадаели бъдещето. Точно срещу скалния пояс с провиралото, но оттатък дерето има скала с необичайна кръгла форма и издигната на около 50 см. Над нивото на земята. Счита се, че на нея траките са извършвали жертвоприношения.

Вдясно от кръглия камък-жертвеник, има вход на пещера. Той е толкова малък, че прилича на лисича дупка. Размерите на входа, в който расте дива круша, е колкото самото провирало. През него са влизали младежи, според тях пещерата е с размери два на три метра, покрай стените има нещо като нарове, на тавана има един вид ниша със светилник.

Местна жена-екстрасенс смята, че чудесата, които се случват в местността, се дължат на факта, че целият мегалитен комплекс е дело на друга, много по-древна цивилизация, съществувала преди последни ледников период и чието предназначение днес не можем а и не бива да разберем.

Промени размера на текста Изпрати на приятел Принтирай
Още за: безплодие

Коментари

Коментари за “„Провиралото” над село Лиляч лекува безплодие”
Няма добавени коментари към тази статия
Добави коментар

Четете още от "Свободно време"

Поканете лятото на малкия балкон (37 ИДЕИ)

Поканете лятото на малкия балкон (37 ИДЕИ)

Как да превърнете малкия балкон в уютно местенце през лятото?

С деца на море или на планина?

С деца на море или на планина?

Решението да тръгнеш на път с малко дете не е лесно, но вместо да забуксувате...

Забавни идеи за Великден

Весел Великден: забавни идеи за празника (39 ИДЕИ)

Магията на Великден е толкова заразителна, че лесно ще можеш да внесеш...

Как къща на 120 година се преобрази в светъл и модерен дом под звездите?

Как къща на 120 година се преобрази в светъл и модерен дом под звездите?

Днес решихме да ви запознаем с историята на едно семейство и тяхната 120...


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби